Houtman Mode met vestigingen in Meppel, Zwolle en Assen, is al jaren dé herenmodezaak bij uitstek. Voor casual kleding, maar zeker ook voor businesskostuums moet je bij deze herenmodezaak zijn. De medewerkers van Houtman Mode voorzien de klanten van representatieve kleding,voor alle gelegenheden. In de winkels kunt u kiezen uit een breed aanbod gerenommeerde merken als Boss, Gant, Polo Ralp Lauren, Hans Ubbink Tommy Hilfiger, British Indigo en Aeronautica.  Houtman Mode heeft dus winkels waarin alle stijlen zijn vertegenwoordigd.

Houtman1Eigenaar Alan Houtman wiens zoons bij MSC voetballen, is trots op het familiebedrijf dat sinds kort ook een Hugo Boss Store in Zwolle heeft geopend en al jaren partner is van bedrijven en instellingen. ‘Zo zijn wij al bijna tien jaar kostuumsponsor van voetbalclub PEC Zwolle en kleden wij spelers trainers en bestuur. Net als bij MSC dus.’ Houtman Mode kleedt verder medewerkers van bedrijven als Scania, J.E. StorkAir, Cargotex en Royal Huisman Shipyard.

Wellicht is het u wel opgevallen, maar de pakken die de bestuursleden dragen zitten als gegoten. En dat klopt ook want het zijn ‘maatpakken’. En daarin onderscheidt Houtman Mode zich van andere winkels. ‘Er zijn maar twee soorten pakken. Een pak waarmee je opgaat in de massa en een pak waarmee je je onderscheidt’, zegt Alan Houtman. Het verschil zit volgens hem niet in lawaaierige kleuren of drukke dessins. ‘Wél in details. Zoals een stof die pure kwaliteit uitstraalt. Een verrassende CHV_3711 (Small)voering. Een elegant stiksel, een bijzondere knoop, een mooie tint. De pakken die ook de bestuurders van MSC dragen, zijn op authentieke wijze gemaakt van prachtigste Italiaanse stoffen en voorzien van talrijke subtiele details. Zoals een slimme flower loop, subtiele after dinner split of handige coin pocket. De ambachtelijke constructie garandeert optimaal draagcomfort. Wij ontwerpen uw eigen collectie op maat, volledig afgestemd op uw wensen, smaak en budget.’

Wilt u er tijdens de komende feestdagen mooi bijlopen? Wacht dan niet langer en breng eens een bezoek aan één van de sfeervolle winkels van Houtman Mode, bijvoorbeeld aan de Hoofdstraat 46 in Meppel! En profiteer dan gelijk van de Wintersale met ijskoude kortingen oplopend tot wel 40%!

Meer informatie op de volledig vernieuwde website: www.houtmanmode.nl