Voorgaande jaren hebben veel spelers hier ook aan meegedaan en daarom nodigen wij jullie dan ook van harte uit om weer mee te doen aan 3 voetbaldagen in de herfstvakantie. Drie dagen 4 tegen 4, 7 tegen 7, trainen, penaltybokaal en andere voetbalactiviteiten. En dat allemaal in een flitsend Nike-tenue en met een splinternieuwe Nike-bal die je mag houden.

Aanmelden

Je kunt je op twee manieren aanmelden:

  1. via de inschrijfsite van de KNVB: inschrijven.knvb.nl (geen www),kies in het ‘invulmenu’ achtereenvolgens: KNVB district Noord, Evenement, Jeugd, KNVB Voetbaldagen
  2. via het e-mailadres noord-vtz@knvb.nl

Bij aanmelden via e-mail hebben we de volgende gegevens nodig:

  • naam, adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, jongetje of meisje, telefoonnummer en e-mailadres ouders en een bankrekeningnummer,waarvan de deelnemersbijdrage (via een eenmalige incasso) kan worden afgeschreven.
  • clubnaam, team waarin je nu speelt, positie waar je speelt

Deelnemersbijdrage

Per deelnemer of deelneemster zijn de kosten € 95,- voor drie dagen voetballen, lunch, drinken, een Nike-tenue en een Nike-bal.

Accommodaties, data en leeftijden

De voetbaldagen worden dit jaar gehouden op de volgende accommodaties en data voor kinderen in de leeftijdscategoriën: C-junioren, D- en E-pupillen (geboren tussen 1-1-1999 en 1-1-2005):

Plaats Meppel
Club MSC en FC Meppel
Week 43 van 22 t/m 24 oktober 2013

Uiterste aanmelddatum: Aanmelden kan tot maandag 16 oktober 2013!

We hopen je in de herfstvakantie op de velden te ontmoeten!