Eindelijk weer het veld op!
Sommige teams hebben afgelopen weekend al reeds een inhaalprogramma afgewerkt maar voor de meeste teams, waaronder onze nieuwste aanwinsten F9 en F10, begint het nu pas.
Er staat dan ook een vol en druk programma gepland, alle jeugdteams en damesteams komen in actie. Zo worden op ons sportpark maar liefst 15 thuis wedstrijden gespeeld. D2 trapt reeds om 09.00 uur af, om 10.15 uur volgen F2, F3, F4 en F9 (topper tegen FC Meppel F10 ). Om 11.00 speelt F8 waarna het om 11.15 de beurt is aan de E teams E2, E5 en E6.
Om 12.30 uur komen C1 en C2 in actie en om 14.30 uur spelen A1, B2 en Dames 3.
Het beloofd een mooie maar vooral drukke zaterdag te worden en het advies is dan ook om zoveel mogelijk met de fiets naar Ezinge te komen. Uiteraard wel de fietsen in de fietsenstalling a.u.b. !
De vele vrijwilligers zoals de wedstrijdcoördinatoren en het kantine personeel zullen er alles aan doen alles perfect te laten verlopen. Voor een ordelijk verloop worden met name de leiders verzocht extra alert te zijn en  te helpen bij het opvangen van de tegenstanders en scheidsrechters. Gastvrouw Greet Wijntjes zal zorgen voor voldoende koffie in de sponsor plaza.
Zoals u kunt zien, er komt achter de schermen nogal wat bij kijken. Wij zijn dan ook nog steeds op zoek naar vrijwilligers die ons zaterdags willen helpen in de kantine, de sponsor plaza of rond de velden. Heeft u interesse en wilt u ook zorgen dat de jeugd lekker en met plezier kan voetballen (want daar gaat het om !), neem dan contact op met  :
Wim van Keulen – Telefoon nr. 06-22 03 09 70 – Mail : wimnicole@versatel.nl
Allemaal veel succes en vooral plezier !