In navolging van het succes van vorig jaar is er ook weer de “Ladiesnight” Op vrijdag 23 december spelen diverse damesteams, die alle op hoog niveau in de competitie acteren. FC Zwolle komt haar titel verdedigen maar zal haar uiterste best moeten doen. Dit jaar komen verder onder meer MSC, HZVV, Be Quick 28 en SC Heerenveen.
 

Mc Donald’s Jeugd Futsal Toernooi

Nieuw dit jaar is het jeugdtoernooi. Dit wordt overdag gehouden op 27, 28 en 29 december. Op 27 december spelen ’s morgens de F1 en F2 teams en ’s middags de C1 teams. Op 28 december spelen ’s morgens de E1 en E2 teams en ’s middags de B1 teams op 29 december spelen ’s morgens de D1 en D2 teams en ’s middags de A1 teams. Alleen de A1 teams spelen een finale en die zal worden gespeeld op de grote finaleavond op woensdag 29 december. Dit jeugdtoernooi wordt de komende 3 jaar gesponsord door Mc Donald’s.
 

Clinic en demo Streetlegends

De aftrap van het Mc Donald’s Jeugd Futsal Toernooi zal plaatsvinden op vrijdag 23 december vanaf 14.00 uur. Dan is er een clinic voor de jeugd door Streetlegends Wasi, Djuric en Rocky. Ook wordt er een panna kooi geplaatst door Panna Events. Opgave voor de clinic kan via mail naar: j_tuinstra@ziggo.nl.
’s Avonds tijdens de “Ladiesnight” zullen de Streetlegends een demonstratie geven tegen een team van A-spelers bestaande uit twee spelers van MSC, 2 van FC Meppel, 2 van Alcides en 2 van SVN’69. Dit belooft een mooi spektakel te worden!
 
Woensdag 21 december komen in actie in poule A: FC Meppel, HODO, Wacker, SC Rouveen, HZVV, Hoogeveen en ACV.
 
Vrijdag 23 december Ladies Night met Be Quick’28, DESZ Tamek, HZVV, SC Angelslo, SC Heerenveen, SC Rouveen, Staphorst en VENO.
 
Dinsdag 27 december komen in atie in poule B: Alcides, Flevo Boys, ONB, Oranje Zwart, Ruinerwold, Staphorst en VV Heerenveen.
 
Woensdag 28 december komen in actie in poule C: Havelte, MSC, Olyphia, Rolder Boys, VENO, WKE en Zandhuizen.
 
De finale van de senioren is op 29 december.
 
McDonald’s Jeugd Futsal Toernooi (27, 28 en 29 december):
Alcides (F1, F2, E1, E2, D1, D2, C1, B1 en A1), Berkum (A1), FC Meppel (F1, F2, E1, E2, D1, D2, C1, B1 en A1), Havelte (D1), HHC (B1 en A1), HZVV (D1), MSC (F1, F2, E1, E2, D1, D2, C1, B1 en A1), d’Olde Veste’54 (D1 en C1), Olympia ’28 (A1), Oranje Zwart (D1), Steenwijk (F1), SV Ens (C1), SVN’69 (F1, E1 en A1), SV Nieuwleusen (F1, E1 en E2), VV Heerenveen (F1 en E2)
Prijzengeld, entree en verloting van het Jan Bralten toernooi
Het prijzengeld van het Jan Bralten Intersport Futsal Toernooi is wederom verhoogd. De hoofdprijs bij de damesteams bedraagt dit jaar 500 euro, terwijl op de winnaar bij de herenteams maar liefst 2000 euro wacht.
De entreeprijzen zijn hetzelfde gebleven. Volwassenen betalen 5 euro (inclusief lot). Jeugd onder de 18 jaar betaalt 2 euro. De hoofdprijs van de gebruikelijke loterij is een geheel verzorgd voetbalarrangement voor vijf personen. Daarbij kunnen de winnaars niet alleen naar een wedstrijd van SC Heerenveen, maar kunnen ze ook gebruikmaken van een maaltijd en een ‘meet & greet’ bij de Friese profclub.