De afdeling Jeugd van M.S.C.-Datell heeft vanaf nu een eigen nieuwsrubiek gekregen op de site waarop u zich nu bevindt. In deze rubriek vindt u wedstrijdverslagen, maar ook overig nieuws omtrent de Jeugd. Afgesproken is dat alle nieuwsberichten die met Jeugd te maken hebben, dus niet de wedstrijdverslagen, eerst in de rubriek Algemeen Nieuws te lezen zijn. Dit is de nieuwspagina die meteen in beeld komt, als u www.mscmeppel.nl intypt. Na een week worden de nieuwsberichten die de Jeugd aangaan overgeheveld naar de eigen Jeugd Pagina. Op deze manier blijft u wel op de hoogte omtrent het allerlaatste nieuws aangaande de Jeugd. Alle wedstrijdverslagen gaan wel meteen naar Nieuws Jeugd en komen dus niet eerst bij Algemeen Nieuws te staan. Overigens is het nu ook mogelijk meerdere foto’s bij een artikel te plaatsen.
De nieuwsrubriek van de Jeugd vindt u heel simpel. Als u de site voor u heeft op de openingspagina (Nieuws Algemeen) ziet u links een blokje met de keuzemogelijkheden: Nieuws algemeen, Nieuws jeugd, agenda, afgelastingen en nieuwsarchief. Klik op Jeugd nieuws en u bent er al.
We hopen dat u veel kijkplezier zult hebben. Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben voor wat betreft nieuwsberichten of verslaggeving van de Jeugd neemt u dan contact op met Pieter Busscher (PR Jeugd M.S.C.-Datell): pwbusscher@planet.nl.