MSC-jeugd die gratis naar binnen wil, moet zich om 17.30 uur (natuurlijk in het wit en zwart !!!) verzamelen op de parkeerplaats aan de achterzijde van de kantine van Alcides (tussen de kantine en veld 2). Bart Kattenberg en andere begeleiders (wie met de jeugd mee wil, kan zich bij Bart aanmelden via bart.kattenberg@kpnmail.nl) staan daar te wachten.

Eénmaal binnen, gelden er wel een regels waar wij ons allemaal aan moeten houden. Eén van die regels is dat aanmoedigen prima is. Liefst zo hard mogelijk. Houd het wel netjes! Doe je dat niet, dan loop je het risico van het terrein gestuurd te worden. Verder heeft Alcides besloten dat er dit jaar geen jeugd toegelaten wordt op de tribune. Dit geldt voor zowel de MSC-jeugd als Alcides-jeugd.

Verder zijn er nog een aantal aanadachtspunten/afspraken waar wij rekening mee moeten houden of ons allemaal aan te houden hebben:

• Het zal ongetwijfeld weer druk gaan worden, dus kom bij voorkeur op de fiets.
• Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars op, ook bij het neerzetten van uw fiets.
• Het meenemen en/of het afsteken van vuurwerk naar het sportpark is nadrukkelijk verboden.
• Alcohol mag alleen genuttigd worden in het clubhuis, sponsorhome of op het omheinde terras, rondom het veld of tribune is het gebruik van alcohol verboden.

Laten wij er als MSC’ers een fantastische stadsderby van maken en onze club steunen op een wijze waarop MSC trots kan zijn !

 

ps. Voor de echte liefhebbers is er een voorwedstrijd geprogrammeerd: Alcides C1 – MSC C1 om 15.45 uur.