Voor de C-jeugd en de B-jeugd zijn we nog op zoek naar een coördinator. Deze coördinator moet goed ingevoerd zijn in het vervolgtraject naar de senioren en als het even kan op een redelijk niveau bij de senioren gevoetbald hebben.

Het vervolgtraject richting senioren
De mannenselectie van MSC speelt op een hoog niveau, de afgelopen jaren streed MSC 1 steeds mee vanuit de hoofdklasse voor promotie naar de topklasse. De stap van de junioren naar de hoofdmacht is dan ook een grote stap. We zijn bezig , in samenspraak met de beide nieuwe hoofdtrainers Bas Bijen en Herman Scherpen, een aantal tussenstappen te creëren.  Zo gaan we dit jaar al meedoen aan de Beltona Beloften Competitie met spelers onder de 23 jaar. Spelers van juniorenteams van MSC, zaterdagteams van MSC en van MSC 1 trainen daarvoor en spelen doordeweeks wedstrijden tegen gerenommeerde tegenstanders.
In 2016/2017 gaan we met een standaardteam meedoen in de zaterdagcompetitie. Sommige spelers hebben dit tussenstapje nodig om in aanmerking te komen voor de hoofdmacht op zondag, andere spelers verkiezen een plaats bij een team in de luwte. Aan de spelers de keus!