We gaan er vanuit dat iedere speler 1 boekje van 10 loten à € 1,00 verkoopt in de actieweken 14 tot en met 17. Week 18 zamelen we het geld weer in. Uiterlijk kunt u het geld in leveren op 7 mei, eerder inleveren kan altijd. De begeleiding van de jeugdteams wordt gevraagd  een en ander te willen coördineren richting de spelers.

Met de opbrengst kunnen we weer verschillende activiteiten financieel ondersteunen. Ook draagt de Supportersvereniging bijvoorbeeld financieel bij aan de aanschaf van nieuwe trainingspakken, bij kampioenschappen en bij teamuitjes. Dit is niet mogelijk zonder de opbrengst van deze verloting waarbij ook nog eens prachtige prijzen (zoals bijv. een Smart TV) te winnen zijn !

Wij verwachten dan ook ieders medewerking de komende weken. Mocht iemand toch problemen hebben met het verkopen van 1 boekje, meld dit dan direct aan jouw leider of leidster want helaas kunnen de loten niet meer geretourneerd worden ! Wacht dus niet te lang en probeer direct de 10 loten te verkopen. Lukt het echt niet, meld dit dan z.s.m. want dan hebben we hopelijk nog tijd om de loten elders te kunnen verkopen.

Namens de Supportersvereniging van MSC alvast hartelijk dank voor jullie inzet en medewerking.