Op de zaterdag streden de B- en C-junioren om de hoogste eer. Het team van Manchester United met Sam Strijk, Wouter Edelijn, Kevin Wiltens, Jari Mooi en Elon Wassink werd winnaar van het juniorentoernooi. Victor van Saltbommel werd gekozen tot beste toernooispeler, beste toernooikeeper werd Thorsten Lefferts en Wiradj Santram werd “speler met stip”.

Zondagmiddag en –avond gingen we verder met het pupillentoernooi. Eerst werd gestart met de E- en F-pupillen. De jongste pupillen speelden op halve veldjes met één keeper en vier zaalspelers. Het was een genot om deze stoere voetballertjes te zien spelen! Er werd behoorlijk op los gescoord. Uiteindelijk werd het team van AZ met leider Eddy Kok toernooiwinnaar. Dit team bestond uit Yves Spruit, Rutger Hogenkamp, keeper Jarno Koers, Thomas Buter, Chanel Kok en Senne Greven. Op een tweede plaats eindigde FC Groningen met coach René v/d Steeg en als derde eindigde PSV met coach Wilfred Hilbers.

Na het toernooi van de E- en F-pupillen kwamen onze D-spelers aan bod. Zij speelden met een poule van vijf teams. In deze categorie waren opnieuw individuele prijzen te winnen. De nummer één, twee en drie kregen een medaille. Om zeven uur ‘s avonds eindigde dit toernooi. De spelers van Real Madrid (Gideon Hanemaayer, Roy Kuiers, Sander Kok, Patrick van Keulen, Mike Akse en Lotte v/d Linde) pakten de eerste plek! Coach bij dit team was Cees Hanemaayer. Atletico Madrid werd tweede en Valencia derde. Als beste toernooispeler bij de D-pupillen werd Gideon Hanemaayer gekozen, beste toernooikeeper werd Finn ter Wal en speler met stip werd uiteindelijk Lotte v/d Linde.

 Alle vrijwilligers reuze bedankt! Zo ook alle leiders en trainers die ervoor hebben gezorgd dat spelers en ouders tijdig werden voorzien van de laatste informatie! ron Wielhouwer, bedankt voor je foto’s! 

Volgend voetbalseizoen streven we ernaar om het MSC Jeugdzaalvoetbaltoernooi te houden op zondag 23 decemer 2012.