Ook dit seizoen vinden er weer twee Jonger Oranje Talentendagen plaats bij MSC Meppel! Op donderdag 20 en vrijdag 21 februari, in de voorjaarsvakantie, kun je net als voorgaande jaren een fantastische voetbaldag beleven en maak je ook kans om gescout te worden door diverse profclubs.

Op donderdag trappen de pupillen (5 tot 12 jaar) en keepers (5 tot 18 jaar) af. Tijdens deze dag zijn scouts van SC Heerenveen aanwezig om iedereen te bekijken en te beoordelen. Een dag later is het de beurt aan de junioren (12 tot 18 jaar) om zichzelf laten zien op het veld. Op vrijdag staan scouts van diverse profclubs langs de lijn om te speuren naar talentvolle voetballers.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag staat alles in het teken van plezier, vriendschap en talent(ontwikkeling). De voetballers spelen een groot 4 tegen 4-toernooi waarbij iedereen tegen leeftijdsgenootjes voetbalt. De keepers worden in kleine groepen ingedeeld en krijgen een leerzame clinic onder leiding van professionele keeperstrainers. Iedereen krijgt de kans om zijn of haar droom te verwezenlijken: gescout worden door een profclub en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

De profscouts selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendagen bij MSC Meppel de beste spelers en keepers voor de Jonger Oranje Regioselecties ‘Salland’. Zij gaan aan het einde van het seizoen meedoen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar worden de officiële Jonger Oranje teams geselecteerd door scouts van alle partnerclubs van Jonger Oranje. Deze talententeams spelen minimaal één oefenwedstrijd tegen een profclub. Zo speelde Jonger Oranje afgelopen seizoen oefenwedstrijden tegen Ajax, Liverpool en Borussia Dortmund.

De Jonger Oranje Talentendag start om 9:45 uur en eindigt rond de klok van 15:00 uur. Deelname voor spelers kost slechts €26,95 en voor keepers €31,95. Na afloop krijgt iedereen een persoonlijk certificaat en PANNA! magazines meer naar huis.

Meer informatie en aanmelden: www.jongeroranje.nl.