Onder grote belangstelling van de vele ouders deden zich zo’n 300 voetballertjes tegoed aan de vele partijvormen op de kunstgrasvelden bij MSC en FC Meppel. Tussendoor was er tijd voor een hapje en een drankje. De organisatie had gezorgd voor een leuke aankleding van de velden  en het  terrein rondom het clubgebouw van MSC.

Halverwege de dag vond de eerste selectie plaats van spelers die “door” waren. Alle deelnemers werden gedurende de eerste ronde gevolgd door een aantal scouts van SC Heerenveen. Na de eerste selectie werden de winnaars van de kleine partijvormen in het zonnetje gezet. Zij kregen een medaille. Wat volgde, waren wedstrijden op het grote veld en op twee halve velden.

Aan het eind van de middag werden uiteindelijk de namen van de spelers bekend gemaakt voor het jonger Oranjeteam onder de 9, onder de 11 en onder de 13 jaar.Deze spelers krijgen na verloop van tijd bericht via de mail over de komende

voetbalactiviteiten voor de betreffende selectieteams. Namens MSC feliciteren we Lotfi Elkhatari en Dave Everts met hun uiteindelijke selectie voor het Jonger Oranjeteam onder 11! We bedanken alle vrijwilligers die hebben meegeholpen aan deze geweldige voetbaldag van harte! Tevens hebben we prettig mogen samenwerken met alle mensen van de organsiatie, de scouts van SC Heerenveen en het team van RTV Drenthe. In het sportprogramma van maandagavond a.s. zal er een reportage te zien zijn van deze voetbaldag in Meppel.

 

Zie voor meer foto´s en nieuws rondom de Jonger Oranje Voetbaldagen:

www.everyoneweb.com/mscpupillend2/