Eigenlijk was het meteen vanaf de aftrap al raak. De MSC’ers wisten het doel van de tegenstanders snel te vinden. Trainers Tjerry Hoekstra, HenkJan Mulder en Redgi Jurgens konden al bij rust (stand: 5-1) niet anders dan tevreden zijn. Ze stuurden hun telgen na de limonade dan ook weer het veld in met een unaniem “Ga zo door!”. Het was niet de eerste keer dat het jonge succesteam na 40 minuten voetballen met mooie cijfers het veld afkwam. Alle acht gespeelde wedstrijden werden winnend afgesloten en in totaal scoorde het team dit seizoen al 84 keer. Aidan, Guus, Jonah, Kaj, Mahyar, Milan, Niels, Reinout, Stijn en Tymon vermaakten hun ouders en vele andere belangstellenden wekenlang  met prachtig voetbal. Het ging van ouderwets kluitjesvoetbal tot prima overspelen, er vielen heerlijke doelpunten en in het doel wisselde wekelijks de wacht. De beloning na de kampioenswedstrijd was dan ook verdiend: kinderchampagne, een bokaal, een toespraak van het bestuur, muziek en luid gejuich van de aanwezige familieleden. Zowel MSC als de voetbalouders zijn zeer trots op deze succesvolle, prettige groep en rekenen stiekem op nog veel meer mooie voetbalmomenten.