Justin Benjamins is dit seizoen winnaar geworden van de Thieme Broekman Bokaal gewonnen. De 23-jarige aanvaller was volgens de jury de meest constante speler dit seizoen en is daarom uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Klaas Pol reikte de prijs zondagmiddag op een vol terras uit aan de zeer verraste Benjamins.

Het klassement voor de Beste Speler van het Jaar is vernoemd naar oud-MSC-voorzitter Thieme Broekman. Die werd in 1933 in Dwingeloo geboren en meldde zich in 1960 aan als lid van MSC. Hij speelde in het eerste en tweede elftal, werd daarna ‘baas’ van de kantine, was lid van de technische commissie en leider van het eerste elftal. Verder was Thieme redactielid van clubblad De MSC’ er, lid van het bestuur van MSC, voorzitter van de Jeugd van MSC, vicevoorzitter en later voorzitter van MSC. Voor zijn vele verdiensten voor de Meppeler Sport Club werd de oud-directeur van de LEAO in Meppel benoemd tot Erelid van MSC. Ook ontving hij van de Supportersvereniging de Gouden MSC-speld. Op 15 mei 1994 kwam er te vroeg een einde aan het leven van de rasechte MSC’ er.
De Thieme Broekman Bokaal werd eerder al gewonnen door onder meer Cor Dunnink, Roelof Barelds (2x), Bas Bijen, Johnny Jansen, Daniël Zeldenrust, Arnold Otten (2x), Fernando Santing, Theo Migchelsen, Jos Fidom, Robert Schonewille, Marc Holterman, Rob Kollen, Jeroen Kleene, Alex Zomer, Yves Heskamp en Andres Hoogeveen.