Warming-up was aan de gang, maar de gretigheid van de JVZ mannen zag ik niet bij onze mannen. Pim zet ze op scherp en dat ze zeker niet slap moeten beginnen want JVZ vreet het gras op. Ik begin het verslag na 20 minuten voetbal, want toen begon MSC aan de wedstrijd.

Helaas was de stand al 5-0 voor JVZ. Dat is hoofdklasse mannen, als we niet knokken met zijn allen krijgen we het zwaar, want voetballen kunnen we wel.

Net voor rust zagen we dat weer eindelijk terug, Rens stuurde Wiradj in de diepte en plaatste de bal netjes in de kruising. 5-1 ruststand.

Even wat drinken, de wedstrijd laten bezinken en koppies weer omhoog zien te krijgen.

Stefan Boers hadden we vanuit de D2 mee genomen, want Mart de Kraaij had zich ziek gemeld. De 2e helft hebben we in ieder geval geknokt, we hadden iets overwicht maar scoren deden we niet meer. Wel viel Max uit met een enkelblessure, dus dat is even afwachten.

Eindstand 6-1 en volgende week wacht ons de koploper Olde Veste.

Wel hadden we erg mooie bidons gekregen van Achmea Health Center te Meppel.

Zelfs de tegenstanders dronken graag uit deze fraaie bidons ( 12 stuks ).

Achmea Health Center is gevestigd op de industrieweg 11a en is iedere dag geopend vanaf 09:00. Dus???? Bel 0522-244039.

Dus mannen, scherp trainen deze week en ons klaar maken voor Olde Veste.