De dames van MSC-Antaris 1 kregen zaterdag DESZ 1 op bezoek. De ploeg uit Zwartsluis heeft na de winterstop een goede reeks neergezet en kwam met veel vertrouwen naar Meppel. Bij M.S.C. Antaris werd voor de wedstrijd duidelijk gemaakt, dat de trainer niet zo tevreden terugkeek op de vorige wedstrijd (8-0 winst). Er werd in die wedstrijd niet echt scherp gespeeld, sommige speelsters verstopte zich en het samenspel was ver beneden niveau. De opdracht van vandaag was dan ook er vandaag als team er 100% voor te gaan. En daar hielden de dames van M.S.C. Antaris zich ook aan, want binnen 5 minuten stonden ze al met 3-0 voor. De 1-0 was een schitterend doelpunt van Rachel Boekweg, die vanaf 20 meter de bal bovenin de hoek schoot . De 2-0 was een snelle aanval over links, Jolanda Kraal gaf voor op Grietje ten Hoor, die zich mooi weg draaide en de vrij staande Michelle Boekweg aanspeelde. Michelle koel als altijd, scoorde de 2-0. Nog geen minuut later was het weer Jolanda Kraal die via een snelle aanval Michelle Boekweg bereikte, 3-0.Daarna zakte M.S.C. Antaris een beetje weg, daar door kwam DESZ een aantal keren over de middenlijn, en kreeg ze zelfs een aantal kleine kansjes. Maar echt gevaarlijk werden ze niet. In de 17e minuut werd Veerle Ulrich, na een prima combinatie tussen Grietje ten Hoor en Michelle Boekweg, instelling gebracht. Veerle Ulrich die over een goede trap beschikt, wist hier wel raad mee. Van ongeveer 25 meter schot zijn rechts bovenin raak, 4-0. M.S.C. Antaris had de smaak weer te pakken, voor de pauze maakte Michelle Boekweg de 5-0, en 6-0.
Na de thee ging M.S.C. Antaris verder met waar ze in de eerste helft mee waren geëindigd, met scoren. Want in de eerste minuut was het Michelle Boekweg die alleen op de keepster af kon gaan, en beheerst binnen schot, 7-0. 4 minuten later was het al weer raak. Veerle Ulrich die vlak bij de cornervlag stond, gaf een voorzet, maar deze draaide via de keepster over de doellijn heen. Volgens Veerle was die ook zo bedoelt, een mooie achtste goal. 6 minuten later scoorde Veerle haar derde doelpunt, en wel uit goed genomen vrije trap. Bij een 9-0 voorsprong was het opeens een hele snelle aanval van DESZ, die door de aanvoerster netjes werd afgemaakt, 9-1. De eer was dus gered. M.S.C. Antaris bleef maar aanvallen, er waren kansen voor Tineke Schutte en Joyce Bloemert, maar deze werden helaas niet benut. Toch werd er door M.S.C. Antaris nog drie keer gescoord. 2 maal door Grietje ten Hoor en één keer door Michelle Boekweg. De eindstand 12-1, een dik verdiende overwinning voor de dames van M.S.C. Antaris. Zo blijven de dames mee doen om het kampioenschap in de derde klasse. Volgende week staat de zware wedstrijd tegen Staphorst op het programma, uit werd er verloren met 2-1, dus de dames hebben iets recht te zetten.
Ook hadden de dames vandaag 2 bijzondere toeschouwers, namelijk de Hoofdtrainer Peter Meindertsma en assistent trainer Harold Greven. Beiden kwam eens kijken wat nu het geheim van trainer Edwin van der Windt is. Benieuwd of ze daar achter zijn gekomen?