Nog 2 wedstrijden te gaan voor de najaarscompetitie. Vandaag wacht Rouveen.
Het waren Ukkies, dus dit gaan we makkelijk winnen, hoorde ik nog roepen.
Maar ze waren lastig, klein maar dapper. Na een paar minuten spelen maakte Guido met een strak schot de bal achter de keeper 0-1. Daarna moest onze keeper Rogier een paar keer goed optreden, maar hield de 0 vast. Stijn, de laatste tijd aardig op schot knalde de 2-0 tegen de touwen. Wiradj kreeg een vrije trap, nam hem op zijn wreef en werd op 10 meter afstand van het doel in 1 keer uit de lucht op de slof genomen door Stijn en belande in het doel. prachtgoal 0-3. Maar Rouveen deed zeker mee en na een uitval brachten ze de stand op 1-3. MSC mocht een corner nemen, Stijn nam de corner en Guido sprong op de bal af en via zijn billen ging de bal het doel in. 1-4.Goal met een luchtje. MSC wilde graag aanvallen, maar we vergaten vandaag te verdedigen. Weer kwamen ze alleen op Rogier af en de 2-4 was een feit. Jasper ging er vandoor aan de linkerkant, schoot op doel en maakte zijn eerste doelpunt van dit seizoen, klasse. 2-5. Jasper had de smaak te pakken en knalde 2 minuten later zijn 2e binnen, 2-6. Niet veel later kreeg Stijn de bal voor zijn voeten en knalde de 2-7 op het scorebord.
Wisse en Rick hadden het toch lastig tegen de kleintjes van Rouveen, MSC leed balverlies en Rouveen bracht de ruststand op 3-7.
Rust kwam mooi op tijd, even ieder weer op zijn eigen plaats. Achter gaven we de 2e helft niets meer weg. Rick had de plaats van Rogier overgenomen, maar kreeg de 2e helft niet veel meer te doen. MSC kreeg veel kansen via o.a. Wouter en Maaike, maar de bal ging er maar niet in. Via een knal van Maaike op de bal, kwam de bal terug in het veld en Guido schoot hem hoog en droog in het doel. 3-8 Na een scrimmage voor het doel, was daar onze 1e keeper Rogier die de 3-9 inschoot. Stijn sloot af met een droge knal. 3-10.
Vandaag zijn we officieus kampioen. Op 18 November thuis om 11:15 tegen FC Meppel
kan de F2 kampioen worden. Kom kijken, er is genoeg ruimte rond de velden.