Om 11:15 uur na het horen van een fluitsignaal van de scheidsrechter gaat de wedstrijd beginnen.
Msc-B3 begint meteen druk te zetten op de tegenstander en begint direct al wat kansen te creëren maar is nog niet helemaal scherp en gelukkig in de afronding,dit zal toch een beetje te maken hebben met de spanning.
Na 20 minuten aftasten was de stand nog gelijk en wist Trinitas-B1 ook bij regelmaat gevaarlijk te worden,gelukkig bleven de spelers van MSC-B3 onder druk ook geconcentreerd en rustig voetballen.
In de 21e minuut viel de eerste en verlossende doelpunt voor MSC-B3  1-0 ,hierop ging MSC-B3 een stuk makkelijker voetballen waardoor al snel de 2e doelpunt viel  2-0 .
Trinitas-B1 begon de aanval te zoeken en door onze verdediging op de verkeerde been te zetten wisten zij een tegendoelpunt te scoren na een rebound  2-1 ,waardoor MSC-B3 toch een beetje van slag was.
Na een korte periode van zoeken is MSC-B3 er in geslaagd hun spel te hervatten waarmee ze te wedstrijd begonnen,wat resulteerde in een mooi doelpunt vanuit een corner  3-1.
Kort voor rust wist MSC-B3 werd er door MSC-B3,na mooi combinatiespel wederom gescoord  4-1.
                                                                                    Rust.
Na  de rust begon MSC-B3 sterk aan de wedstrijd en zocht direct de aanval en wist hierdoor een aantal kansen te creëren waar kort op elkaar 2 doelpunten uit vielen ,de 1e uit een corner  5-1  en de 2e uit een mooie combinatie  6-1.
Maar ook Trinitas-B1 wist het de verdediging soms moeilijk te maken,Trinitas-B1 brak 2 keer uit waarvan 1 aanval gepareerd werd door onze uitstekende keeper,maar de 2e aanval kon ook hij niet weren  6-2.
MSC-B3 wist natuurlijk al dat zij met deze stand  kampioen waren maar bleven gewoon doorgaan met aanvallen .
Door als team te blijven spelen en combineren vielen er voor MSC-B3 nog 4 doelpunten,hierdoor kwam na het verlossende eindsignaal van de scheidsrechter de eindstand op 10-2.
Het feest kan beginnen,MSC-B3 is Kampioen.

Score verloop ;
1-0 Stijn Keegstra,2-0 Mitchell Wielhouwer,3-1 Willem Schrader, 4-1 Aaron Loolofs,5-1 Mitchell Wielhouwer,
6-1 Mitchell Wielhouwer, 7-2 Niek Hissink, 8-2 Fouad Mouch, 9-2 Rijk Kamans, 10-2 Brian Verhoek (top scorer).
Met medewerking van Marc Zwart en het  TEAM.