Maar iedereen was er natuurlijk op gebrand om deze thuiswedstrijd kampioen te worden. En al snel bleek dat dat ook zou gebeuren. Na een paar minuten was het al 3-0. We voetbalden goed, lieten de bal goed rondgaan en daardoor kwam de tegenstander er niet aan te pas. Voorin waren (kleine) Sven, Kelan en Jamey goed op dreef. En als er dan een bal richting onze helft kwam, wist (grote) Sven die goed weg te koppen. Met naast hem Romée en Thom. Zo had Twan als keeper dit keer niet zoveel te doen, maar als het moest dan stond hij er. Op het middenveld liep Sander, als altijd, de gaten dicht en kon ook nog de passes geven naar voren toe. Zo kwam het bij de rust al tot 7-0.

Na rust werd de wedstrijd nog eentoniger dan daarvoor, wat kwam doordat er door het elftal goed werd gevoetbald, goed werd overgespeeld en we als team er stonden. Met onder meer een mooie goal van Karlijn, die koeltjes de keeper omspeelde en scoorde en de goede inzet van Joep werd het al met al 15-0.

De trainingen van Gaël en Lisa, zowel technisch, tactisch, als mede de boodschap om als team te presteren, hebben hun vruchten afgeworpen.

Het kampioenschap werd goed gevierd, met bruisende (kinder)champagne in echte champagneglazen op het veld. En later springen en dansen in de kantine, met een lekker bakje patat als tractatie. Helemaal top !