Zaterdag stond voor F6 de thuiswedstrijd tegen Rouveen F3 op het programma.
I.v.m. de intocht van Sint Nicolaas was de wedstrijd verplaatst en werd er om 09.00 uur afgetrapt. Of het de spanning voor Sinterklaas was of het vroege tijdstip blijft de vraag maar MSC F6 was deze wedstrijd absoluut niet in goede doen. Vanaf het beginsignaal hadden de spelers moeite de vooraf gemaakte afspraken na te komen. Er werd veel op een kluitje gespeeld en het overspelen lukte niet of heel onzuiver. Het gevolg was dat MSC overlopen werd door Rouveen en na 5 minuten kwamen we dan ook al met 0-1 achter. De leider hoopte dat de spelers nu wakker waren maar
het spelbeeld bleef hetzelfde. MSC probeerde het wel maar het lukte vandaag gewoon niet. Rouveen was gewoon sterker en vooral feller. Keer op keer werd de bal veroverd en kwamen ze met uitvallen alleen voor keeper Patrick. Ondanks dat Patrick enkele malen goed ingreep, werd hij voor de rust nog 2x gepasseerd.
In de pauze sprak een teleurgestelde leider de jongens. Het was nog maar 0-3 en
Rouveen had geen wisselspelers en MSC wel drie. Rouveen moest dus wel moe
worden. Het pakte echter heel anders uit. In de vijfde minuut na rust was er weer een uitbraak van Rouveen. Patrick werd met een prachtige lob verslagen en zo stond het al 0-4. Vooral door een talentvolle speler van Rouveen, Ali genaamd, werd de uitslag nog groter. Deze speler scoorde niet alleen 5 doelpunten in deze
wedstrijd,verdedigend was deze speler ook heel sterk. Als MSC een keer een kans kreeg, was er altijd Ali die een doelpunt voorkwam. Met name door hem werden er nog 4 doelpunten gemaakt, sommigen waren wel erg mooi.
Helaas ging de wedstrijd dus met 0-8 verloren. Ook Daan Stokvis, die voor het eerst een echte wedstrijd mocht spelen, kon hieraan weinig doen. Het allerbelangrijkste was zijn verhaal achteraf. Ondanks de dikke nederlaag had hij genoten en toch met veel plezier gevoetbald !!! En zo hoort het ook, daar gaat het om.
Volgende week alweer de laatste wedstrijd, uit tegen de dames van Steenwijkerwold.

Tenslotte willen wij Tycho Donker van harte beterschap wensen, namens heel F6 !!!!
Wij hopen jou gauw weer op het voetbalveld of in de zaal te zien !!!.