Slechts heel zelden lukte het mij te scoren. Ik had daar wel eens nachtmerries van en beleefde in mijn droom steeds weer dat moment dat die keeper mij belette voor mijn ploeg te scoren. Mijn gehele verdere leven heb ik altijd iets tegen keepers (vooral tegen die van de tegenstanders) gehad. Nu is dat veranderd en het is waar, het verstand komt met de jaren!
Om een uur of half drie kwam ik aan op een overvolle MSC-Antaris-accommodatie. En waar ik ook keek: “OVERAL KEEPERS”!!
Van kleine tot hele kleine keepers en van grote tot zeer grote keepers en een ding hadden zij gemeen: zij waren allemaal uitgerust met het mooiste materiaal op keepersgebied.
Er werd hard gewerkt en de leiding van het geheel was voorbeeldig. Hier staken de jongens en enkele meisjes veel van op. Blij was ik, dat ik met mijn 80 jaren niet tegenover een van deze “tegenhouders” kon komen te staan, want ik weet het zeker: ook deze jongens en meisjes zouden mij nooit de gelegenheid geven om te scoren.
Ook het weer was prachtig en dat verdiende deze uitstekend georganiseerde happening dan ook wel.
Ook waren er veel ouders en wie ik ook sprak, allemaal staken zij de loftrompet over het evenement. Leuk zo’n middagje bij de jeugd uit de gehele regio.
Het was prettig te zien dat alles zo voortreffelijk was georganiseerd door een grote schare jeugdleiders en jeugdtrainers.
Direct na afloop bleek, dat ook de uitvoerenden het heel erg fijn gevonden hadden dat zij zo gastvrij waren ontvangen. Een aanbod van de MSC-Antaris-kant om volgend jaar weer terug te komen, werd met veel plezier begroet.
Ga dus volgend jaar ook eens naar die dinky-toy-keepers kijken en U zult, evenals ik, een fantstische middag beleven!

Jan G Maas
 
Opm. site-redactie:
Prachtige foto’s van deze dag, geschoten door Kees Veelo, zijn inmiddels opgenomen in de fotogalerij: zie onder “nieuws”.
De complimenten voor alle (organiserende) vrijwilligers!