In de 1e helft een goed combinerend MSC A1, kwam binnen 10 min op een comfortabele 2-0 voorsprong door een schitterend afstand schot van Haitam en na een keurige aanval waarbij Sebastiaan hem keurig binnen tikte.

HZVV kwam wel meer in de wedstrijd en dat resulteerde in een aantal kansen maar de spitsen hadden hun vizier niet op scherp staan of vonden de degelijk keepende Ritzo op hun pad, ook MSC kreeg nog een aantal mogelijkheden via spits Osama die door zijn fysiek en lengte voor veel dreiging zorgde de 1e helft.
De 2e helft een rommelig vervolg van de wedstrijd mede door de vele wissels en de warmte, meer kansen voor HZVV de 2e helft maar toch kon MSC de voorsprong uitbouwen door een doelpunt van Jimmy.
Al met al een nuttige wedstrijd voor de spelers en de techn staf van de A1/A2 , door de afwezigheid van nog een groot aantal spelers krijgt iedereen een kans en kan de staf iedereen goed beoordelen voor dat de competitie begint..
De conclusie is dan ook er zit nog genoeg rek in het spelers materiaal van A1/A2, volgende week wacht SCN A1 uit Nieuwlande.