Er is een echte MSC’er heengegaan
Met groot verdriet zijn wij vanmorgen op de hoogte gebracht van het overlijden afgelopen nacht van ons Lid van Verdienste, Erelid en drager van de Gouden MSC Speld Klaas Pol.
 
Klaas is in de tijd dat hij actief is geweest voor MSC van grote waarde geweest voor onze vereniging. Sinds eind jaren zestig bekleedde hij gedurende tientallen jaren verschillende functies binnen MSC. Zo was Klaas lang bestuurlijk actief, was hij elftalleider van het eerste elftal, sponsor, leider van MSC A1, elftalmanager van het eerste elftal, gras-o-loog, opende hij lange tijd op zondagen ons clubhuis en verzorgde hij het wedstrijdsecretariaat bij thuiswedstrijden van ons eerste elftal.
Ook op het podium in schouwburg Ogterop was Klaas een graag geziene gast. In verschillende revues kreeg hij de lachers op zijn hand met hilarische optredens. In 2017 nam de toen al zieke Klaas die behept was met een prachtige stem, afscheid als omroeper tijdens de wedstrijden van ons eerste elftal en trok hij zich terug in zijn appartement om heel af en toe nog naar buiten te gaan om bijvoorbeeld een kort bezoek aan MSC te brengen.
 
MSC is Klaas Pol heel veel dank verschuldigd. De wijze waarop hij zijn vrijwilligerstaken vervulde, is heel bijzonder. Gedreven, met passie en altijd in het belang van ‘zijn’ MSC. Soms uitbundig en opstandig met een eigen mening, dan weer relativerend en rustig beschouwend. Dat was Klaas. Tot op het laatste moment heeft hij belangstelling gehad voor het wel en wee van MSC. Klaas vierde onlangs nog zijn 76e verjaardag.
 
Wij wensen familie en vrienden van Klaas heel veel sterkte met dit grote verlies.
 
Namens het bestuur van MSC,
Arjan Jonkers, voorzitter