Op het wedstrijdformulier ontbraken deze middag door omstandigheden 5 spelers van M.S.C. A1.Hierdoor moest de trainer vooraf aardig puzzelen om de wel-aanwezige 11-spelers op die plaatsen te posteren zodat er een TEAM op het veld zou staan die ook de overtuiging heeft dat zij met elkaar de lastige uitwedstrijd winnend kunnen afsluiten.Gelukkig is er voldoende spelerspotentieel aanwezig in zowel het huidige A1-/ B1-team als in het 6e waarop de trainer een beroep kan doen om de selectie complementair te maken. Drie spelers uit deze teams (Sebastiaan Berkenbosch, Arjan Mulder en Maarten Heetla) hebben ook deze middag laten zien dat zij zich goed staande weten te houden in een wedstrijd in de hoofdklasse. Voor de begeleiding is het mooi om te zien dat deze spelers direct worden geaccepteerd en goed worden opgevangen door de spelers van het huidige A1-team .   
M.S.C. A1 begon gretig aan de wedstrijd en nam al vanaf het begin het initiatief en dit leverde enkele gevaarlijke momenten op voor het doel van Germanicus. Germanicus was in deze fase incidenteel gevaarlijk door hun snelle linksbuiten echter werden zijn persoonlijke duels vaak in het voordeel beslist door zijn directe tegenstander van M.S.C. Roy Fleming. Uit een van de vrije trappen van Germanicus kreeg onze verdediger Niels Besuijen de bal ongelukkig tegen zijn hoofd waardoor de bal in het voor ons verkeerde doel terecht kwam. 1-0 voor Germanicus. 
M.S.C. trok zich niet veel aan van dit doelpunt en het was al vrij snel weer gelijk na vooraf goed samenspel tussen Ruben Elling en Kor van der Meulen die vervolgens Mihran Ovanisjan wist te bereiken en deze maakte het bekwaam af met zijn ‘vliegende’ knie zoals hij het direct na zijn doelpunt omschreef. 
Deze gelijke stand was ook tevens de ruststand . 
Na de rust nam M.S.C. direct het initiatief en door het winnen van de vele duels in combinatie met goed verzorgd positiespel kreeg M.S.C steeds meer mogelijkheden en kansen.
Vier van deze kansen werden omgezet in doelpunten waardoor er aan het einde van de wedstrijd een klinkende uitslag op het scorebord stond : 1-5 .
 
 
Doelpuntenmakers M.S.C. A1 : Niels Besuijen (e.d) , Mihran Ovanisjan , Kor van der Meulen , Rene Koezen , Maarten Heetla , Ruben Elling.