In de 1e helft speelde MSC tegen de wind in maar ook achter de tegenstander aan en met resultaat dat FC Meppel halverwege de eerste helft met een zeer fraai doelpunt, een niet te houden bal voor MSC keeper Nick, op 1-0.

Een paar minuten later werd de voorsprong door een goede uitval uitgebreid naar 2-0.

MSC probeerde wat terug te doen, en door een mooie aanval die vanaf recht van Niek naar het midden op Jort en deze speelde de bal op Marc die vanaf de linkerzijde op het doel af kon gaan en de aansluit treffer maakte 2-1.

Dit is ook de ruststand. Tijdens de rust kregen we van Raymond te horen dat we feller op de bal moesten spelen en niet afwachten.

Met de wind mee begon de tweede helft, aanval op aanval kreeg MSC en dat resulteerde al gauw in een doelpunt van Jesse. Een verdiende gelijkmaker 2-2.

Nog in een roes van feestvreugde liet MSC zich verrassen door een twee spelers van FC Meppel en die wisten op een hele snelle manier de stand op 3-2 te zetten. Wat een domper!!

Nog even een peptalk en er weer tegen aan en net zo als na de rust begon MSC aanval op aanval te zetten, de bal ging naast, redding van de keeper, wat een spanning.

De 3-3 was in de maakt, via Romee die vanuit het midden de bal op Menno speelde, Menno speelde Marc op links aan en een voorzet geven op Hajo die de bal achter de keeper tikte.

In de laatste paar minuten kon het alle kanten op gaan een paar kansen voor FC Meppel, maar gelukkig kwam er elke keer een voet van Niek tussen, die al aardig wat kilometers erop had zitten, of de bal was voor Nick onze doelman.

In de laatste minuut wist MSC de bal via Marc voor het doel te krijgen waar Hajo de bal voor het inschieten had, maar door een goede redding van de keeper van FC Meppel kreeg Hajo de bal niet in de goal hij rolde voor het doel langs en de oplettende Jesse sprintte naar de bal en kon de bal in het doel schieten voordat hij achter de achterlijn rolde 3-4.

Wat een mooie spannende wedstrijd en we hebben verdiend gewonnen.