Tweede dag Voetbaldriedaagse

Dag twee van de voetbaldriedaagse is ondanks de mindere weersomstandigheden goed verlopen. Gedurende de morgenuren werd er fanatiek getraind. Het accent lag vandaag op het verdedigen. Daarnaast werden de voorrondes van de penalty- en shoot-out bokaal afgewerkt.
Na de middaglunch werd verdergegaan met het WK 7 tegen 7.
Nieuw waren vandaag de keepertraining en de zgn. “talententraining”. Jacco de Laat en Mark Holterman namen ’s morgens de keepers onder handen. En dat was een genot om te zien. Ook konden sommige spelers gebruik maken van de mogelijkheden om eens speciaal te trainen op bepaalde onderdelen zoals het aannemen van de bal, het scoren, het koppen etc. Kortom, een intensieve dag voor de deelnemers.
Bij de E-pupillen zijn geplaatst voor de finale van de penalty-bokaal: Lorenzo van Esch, John Boom, Sven Kist, Stefan Scholing, Koen Holtman, Stan Gruppen en Mels Huisman.
Voor de shoot-out bokaal zijn geplaatst: Lorenzo van Esch, Ryan Luyckx, Daan Kouters en Rik Beens
Bij de D/C spelers hebben zich geplaatst voor de finale penalty-schieten: Björn Lofferts, Sven Lofferts, Max Dijkstra, Allard Kuik, Robin Strijker en Jille Ganzinga.
Bij de shoot-out wisten Wouter Edelijn, Yannick Kakassa, Henk van den Berg en Robin Strijker de finale te halen.l
Bij het WK voetbal zijn Brazilië, Nederland, Jong Argentinië en Argentinië poule-winnaars geworden.
Alle finales worden op donderdag gespeeld. ’s Middags is er dan nog het vier tegen vier toernooi met vaste teams. Na afloop, zo ongeveer 15.30 uur, wordt de voetbaldriedaagse afgesloten met de prijsuitreiking in de kantine van MSC-Antaris.

Roel Kalsbeek.

Kees Veelo heeft ontzettend veel foto’s gemaakt van de KNVB Voetbaldagen. Klik hier om rechtstreeks naar de Fotogalerij te gaan.