Ook de seniorenteams en meerdere “particulieren” doen mee aan de actie en zo kon het gebeuren dat al snel de dozen verdeeld waren en de Supporters-vereniging trots kon constateren dat de koeken weer uitverkocht zijn !

Opvallend dit jaar was dat meerdere enthousiaste leiders deze actie aangrepen om wat aan de teambuilding te doen. Samen met de spelers en een enkele ouder togen zij de wijken in om zoveel mogelijk koeken huis-aan-huis te verkopen. Zo ontdekten wij het JO13-2 team van Erwin Santing en Roel Kalsbeek die elk jaar wel in de wijken te vinden met zijn team, klasse Roel ! Het team JO-11-4 met Bas Hogendoorn ging met een kar vol koeken op pad. Zij vielen goed op met de grote MSC vlag ! Na een stroeve start ging de verkoop steeds beter en kregen de spelers er nog meer lol en plezier in. Ook de grappig bedoelde verkooptruc “3 koeken voor € 10,00” werd zeer gewaardeerd door de Meppeler inwoners en zo werd er ook nog extra verdiend. De reacties zijn op enkele uitzonderingen na sowieso positief. Wie wil er nou niet zo’n beroemde overheerlijke koek van zo’n leuke jongen of meisje kopen. De koeken waren ook bij deze teams dan ook vrij snel uitverkocht !

Nu maar afwachten wie de meeste koeken verkocht heeft want voor het meest scorende team heeft de Supportsvereniging een prijsje beschikbaar gesteld. Hopelijk volgen meerdere leiders de komende jaren dit voorbeeld. Meerdere inwoners van Meppel zitten zelfs te wachten op de verkoop van deze koeken en vinden het leuk als de spelers aan de deur komen.

Dit jaar is de actie dus zeer succesvol verlopen. Kunnen wij dit succes volgend jaar overtreffen doordat nog meer teams de straat opgaan ? Hoe dan ook, de Supportersvereniging wil iedereen die bijgedragen heeft aan deze actie hartelijk danken! Met de opbrengst kan vooral de jeugd weer profiteren, denk aan bijdragen aan teamuitjes en activiteiten zoals binnenkort de Sinterklaas feestjes.