Maar zaterdag zijn er op Ezinge niet alleen voetbalwedstrijden. Ook de McDonalds Reest Halve Marathon wordt verlopen en ook hier komen veel mensen (met de auto) op af. Het advies is dus: kom zaterdag op de fiets naar Ezinge om verkeers- en parkeerproblemen te voorkomen.
Om 09.00 uur trappen D2 en D4 af tegen respectievelijk Vios (O) D1 en JVZ D4. Om 10.15 uur komen welgeteld 5 F teams in actie : F1 tegen JVZ F1, F3 tegen Donkerbroek F3, F6 tegen BOZO F3, F7 tegen FC Meppel F8 en de klapper MSC F5 tegen MSC F4 !
Om 11.15 uur volgen D1 tegen JV Oostenburg D1, E1 tegen Genemuiden E1 (!!), E4 tegen
Alcides E5 en E5 tegen FC Meppel E5. Om 12.30 uur volgt de belangrijke wedstrijd MSC B1 tegen Hoogeveen B1. Tevens komen Dames 2 (tegen VVAK DA1) en Dames 3 (tegen Olde Veste ’54 DA3) in actie. Tenslotte spelen B2 (tegen Dwingeloo B1) en dames 1 (Hunsingo DA1) om 14.30 uur hun
thuiswedstrijden.
Het beloofd dus een gigantisch drukke dag te worden. Dit is natuurlijk fantastisch maar wij verwachten hierdoor wel logistieke problemen. Met name het parkeren van de auto kan een
groot probleem worden. 
Het zal dus knokken worden om een plaatsje op de parkeerplaats te kunnen bemachtigen. Hierbij dus onze oproep :  Kom allen zoveel mogelijk op de fiets ! Tevens wordt een ieder verzocht rekening te houden met vertragingen. Zorg er dus voor dat u op tijd vertrekt ! En uh, fietsen natuurlijk in de fietsenstalling a.u.b. ! En speel je met je team een uitwedstrijd? Probeer dan op een andere plaats in Meppel te verzamelen om naar de uitwedstrijd te gaan!