‘Het beeld dat je van de Markthallen hebt, zal nooit meer hetzelfde zijn,’ beloven de initiatiefnemers met aanstekelijk enthousiasme.
Al om 19.00 uur barst het evenement zaterdag 21 november los. Het programma biedt een topact uit de 80’s met de Time Bandits. de 3J’s uit Volendam, topfeestband Glamourama Amsterdamse artiesten. Verder staan er nog tussenacts met een Veronica DJ, een Michael Jackson Tribute en een Faute Sessie (met ‘foute’ muziek) op het programma.

Event It is verantwoordelijk voor de technische productie en brengt professionele muziekapparatuur mee. Interstage uit Meppel levert het grote podium.
De live-muziekoptredens op het grote podium staan niet op zich, zo benadrukt horecaondernemer Hillard Worst, die de Markthallen nog pacht tot de aangekondigde sloop van de hallen na 1 maart 2010. ‘Het wordt een totaalbelevenis. Er komen verschillende pleinen met verschillende sferen en thema’s. Je hapt in een pils in de biergarten, er is een zomers park, een wintersportbar en nog veel meer te beleven,’ vertelt Hillard Worst.
Mensen die Indoorlive willen bezoeken, kunnen in het clubhuis van MSC-Antaris kaarten kopen. Voor ieder verkocht entreekaartje ontvangt MSC liefst 3,50 euro. Doen dus !