Beide ploegen begonnen rustig aan de wedstrijd, het was een beetje aftasten. Toch kon Flevo Boys in de 10e minuut scoren door een goed stukje positiespel. MSC werd wakker geschud. MSC komt er steeds meer uit en zet Flevo Boys steeds goed vast. Bij de eerste corner voor MSC staat Joyce helemaal vrij, maar helaas komt de bal daar niet. Elien krijgt in de 21e minuut de bal in de 16 aangespeeld, ze draait goed weg bij haar tegenstander, kan schieten, maar heeft helaas iets teveel tijd nodig. Aan de andere kant krijgt Flevo Boys een goede kans, Joyce redt en in tweede instantie Grietje. De volgende corner voor MSC is het dan toch echt bijna raak, Joyce raakt de bal wel, maar hij gaat over. MSC krijgt een flink aantal kansen, ook zeker door de een aantal opeenvolgende vrije trappen. In de 31e minuut wordt Jentine goed weggestuurd door een goede pass van Nanne, maar het geluk zit vandaag niet mee. Weer volgt er een vrije trap, Dimi neemt, Joyce raakt de bal weer, maar helaas redt de keepster van Flevo Boys. Tot onze verbazing volgt er een doeltrap. MSC zet goed door en iedereen zet direct druk, dit ziet er goed uit. Elien komt goed op over rechts, knokt hard, kan de bal goed voor geven, helaas wordt de bal weggewerkt. Aan de andere kant letten Yvet en Grietje goed op en kunnen de aanval van Flevo Boys stoppen. Het spel wordt een beetje rustig, maar snellejelle Jentine raast over het veld, zet veel druk en verovert de bal. Whitley gaat ook goed door, zet veel druk en wint een aantal duels. MSC speelt echt goed, Flevo Boys komt er even niet uit. Toch hebben ze in de 45e minuut een aanval, Nanne wordt in haar rug geduwd dus kan niet bij de bal, maar dit wordt niet gezien. Grietje wordt in de weg gelopen en struikelt. De bal rolt richting het doel, maar gelukkig staat Susanne klaar om hem weg te werken. Helaas volgt er in de extra tijd toch nog een kans voor Flevo Boys, er is wat gekluts achterin, de spits is scherp, 0-2.Flevo Boys komt sterk uit de kleedkamer. In de 46e minuut direct een schot op doel, de bal gaat over. Er volgt direct weer een kans, deze keer kan Grietje redden. Er volgt een corner voor Flevo Boys, Grietje duikt over de bal, grabbelt nog, maar de scheidsrechter heeft gezien dat de bal over de lijn was, dus 0-3. Een slecht begin voor MSC. De wedstrijd wordt er niet leuker op. Nummer 5 van Flevo Boys kan haar handen niet thuishouden, maar speelt natuurlijk dat ze onschuldig is. De scheidsrechter grijpt in, maar het zit nog niet goed. Dimi wordt vervolgens door een andere speelster naar de grond gewerkt, hierop volgt een gele kaart voor F. M. van Flevo Boys. Nanne neemt de vrije trap, Dimi zit er goed bij, Patricia raakt de bal net niet, waardoor de keepster kan redden. In de 60e minuut wordt Whitley gewisseld voor Tammy. Vol goede moed gaat onze hamster het veld in ;) Dimi heeft een mooie solo op het middenveld, passt naar Joyce, die passt de bal goed door naar Elien, er volgt een goed schot, maar helaas wordt de bal net over het doel getikt. Direct daarna passt Layla de bal goed naar Elien, maar weer wil de bal niet het doel in. In de 65e minuut volgt er een dubbele wissel bij Flevo Boys en dit pakt goed uit. Bij MSC wordt er achterin niet goed weg gewerkt, De FB speelster let goed op, is niet zelfzuchtig, speelt af en de 0-4 volgt. Ramona komt er in voor de hardwerkende Layla. Het goede voetbal blijft weg bij beide ploegen. Opeens loopt de (goedfluitende) scheids naar de kant van het veld, wat gaat hij doen? Hij wilde even een beetje wonderwater van MSC, een van de speelsters had hem aangetikt waardoor hij een blessure opliep. Gelukkig kon hij wel verder, al was het moeizaam. Susan en de nr 10 van FB liggen in de clinch met elkaar, beide zijn niet netjes naar elkaar, maar alleen voor Susan volgt er geel. (Helaas wel op appèl  van FB, omdat zij eerder al een kaart hadden gehad vonden ze dat MSC nu een kaart verdiende) MSC komt er niet meer uit, ze zijn moe gestreden.

Joeri was vandaag weer goed van de partij, thnx. Ed wil de dames graag bedanken voor de was. Volgende week gaan we op bezoek bij Rouveen. We hadden die wedstrijd graag doordeweeks gespeeld, maar helaas kan Rouveen dan niet.

Opstelling: Grietje ten Hoor, Yvet Mijnheer, Nanne Jans, Joyce Bloemert, Susanne Fijnheer, Whitley Kruid (60’Tammy de Vries) Patricia vd Molen, Layla Regelink (65’Ramona Jepma), Jentine Baaiman, Elien de Vries, Dimitra Theocharis.