Een vlotte voorsprong kwam via een heerlijke volley van Jos Fidom, die wel erg veel ruimte kreeg om de voorzet van Justin Benjamins raak te mikken. Wat volgde was een zuinige eerste helft, waarin kansen schaars waren. Goals niet, want via wederom zwak ingrijpen van Hoogland kwam MSC op 2-0. Een afgeketste corner werd door Justin Benjamins op de slof genomen, om onderweg aangeraakt te worden en binnen te vallen.

Geplaatst schot

Hoogland probeerde daarna wat druk uit te oefenen, maar kreeg het deksel op de neus. Opnieuw Benjamins zorgde met een geplaatst schot voor een MSC-goal: 3-0. Een tegentreffer van Oskar van Logtestijn, op slag van rust, zorgde voor herboren hoop bij Hoogland.

Die hoop werd omgezet in veel druk in de tweede helft. MSC beperkte zich tot verdedigen, en gaf weinig weg. Omdat het voorin niet de paar kansjes die het kreeg afmaakte, bleef er wat spanning in het duel. Gescoord werd er echter niet meer waardoor MSC is gestegen naar de dertiende plaats in de hoofdklasse A.

Foto’s: Leo de Harder