Harry en Agnes Kuiers namen de bloemen in ontvangst en zijn met het voltallige team op de foto gegaan. Harry en Agnes, namens MSC bedankt voor jullie sponsoring!

Even voorstellen, Kuiers en Dunnink

KDmontage, de specialist in kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen en gevelbekleding. Sinds 1998 sterk in renovatie, levering en montage. Met deze ruime ervaring hebben we een verscheidenheid aan klussen mogen verzorgen.

Persoonlijk en kundig
Wij zijn misschien een kleine onderneming maar staan voor creativiteit en vakkennis. Uiteraard stellen wij het persoonlijke contact met u als klant zeer op prijs. We nemen graag de tijd voor uw wensen op het gebied van verbouwing en renovatie. Door persoonlijk contact slagen wij er in om uw wensen beter te begrijpen. Wij verzorgen en begeleiden het project van het begin tot het eindresultaat. En zorgen dat de klus geregeld wordt zoals afgesproken.

Twee man sterk
KDmontage werkt niet met montageploegen, maar met twee man sterk verzorgen wij uw klus. Wij meten het in en komen het ook persoonlijk plaatsen. Uw voordeel? Zo heeft u één aanspreekpunt. Wel zo gemakkelijk.

Kwaliteit en scherpe prijzen
Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of verbouwing, groot of klein. Wij beschikken over een breed netwerk aan betrouwbare partners die net als ons kwaliteit leveren. Zo kunnen wij elke klus klaren. Wij werken vanuit huis en beschikken over een eigen loods te Rouveen. Uw voordeel? Vanwege onze lage kosten kunnen wij scherpe prijzen aanbieden!

Voor meer informatie kunt u terecht op de website www.kdmontage.nl of bellen met Kuiers Dunnink Montage, telefoon 0522 – 24 17 44.