Van elk team plaatste 1 speler zich voor de finale en dit waren :

E1 : Luka de Jong

E2: Tobias van der Grijn

E3: Naïm Rugovac

E4: Joris de Vries

E5: Sieb Donker

E6: Sam Haasjes

E7: Liban Zeno

ME1: Danique Koekoek

F1: Efran Huliselan

F2: Jesper Eshuis

F3: Jaydan Bierman

Voor de wedstrijd werd in de stromende regen een spannende voorronde gespeeld waarbij 5 spelers over moesten blijven voor de grote finale in de rust. Hiervoor plaatsten Sam, Sieb, Tobias, Luka en Joris zich. De overige deelnemers vielen dus af voor de strijd om de bokaal maar gelukkig was er voor hen allen een troostprijs. Natuurlijk bleven ze erbij en konden ze verder met het overige programma.

Luka winnaaR.2In de rust ging de strijd dus verder en of het nou aan de zenuwen of aan de vorm van keeper Christian Weijs lag, de spelers hadden moeite met scoren. Sieb en Sam wisten helaas zelfs helemaal niet te scoren en vielen dus af. Joris scoorde 2x prachtig maar dit was niet genoeg want Luka en Tobias wisten er 3 te maken en zij beiden bleven dus over. Nadat beiden 2x misten was het Luka die scoorde. De beurt was nu aan Tobias maar kennelijk was de druk te groot en ging het mis voor hem.

Zo werd Luka de Jong dus de trotse winnaar van de Penalty bokaal 2015-2016.

Saillant detail: Voor Wim van Keulen was het de laatste keer dat hij de organisatie van het Team van de Week en de Penaltybokaal voor zijn rekening nam. Acht seizoenen is hij de grote animator geweest van dit spannende onderdeel voor onze jeugdleden. Wim namens heel veel kinderen en hun ouders ontzettend bedankt voor je inzet!

De eindstand seizoen 2015-2016:

Luka 2016

  1. Luka de Jong

Tobias 2016

2. Tobias van der Grijn

Joris.4

3. Joris de Vries

Sam 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4. Sam Haasjes

Sieb 2016

4. Sieb Donker

Invalid Displayed Gallery