Het B1-elftal van M.S.C.-Datell is volledig in het nieuw gestoken. De namen van de nieuwe sponsoren prijken niet alleen op de shirts van de jongens, maar ook op hun voetbaltassen. Er zijn zelfs speciale inloopshirts voor dit team beschikbaar.
Autobedrijf Nieuwenhuizen uit Rogat is de nieuwe tassensponsor. Het is een multifunctioneel garagebedrijf aan de Industrieweg 18. Het bedrijf kan helpen bij het inbouwen en keuren van LPG-installaties. Maar doet ook het onderhoud, reparaties en de APK van uw auto. Ook voor auto’s, zowel nieuwe als gebruikte, kunt u bij dit bedrijf terecht. Bovendien kunnen ze u helpen bij de afhandeling van autoschade, reparatie van ruitschade en verhuren ze auto’s, busjes en aanhangwagens.
De shirtsponsor van B1 is Guillem.nl. Het betreft een in ontwikkeling zijnde website, waarin nu nog in aanbouw zijnde appartementen in Spanje te huur zullen worden aangeboden
M.S.C.-Datell B1 is een team dat behoorlijk wat kansen heeft. Het wil dan ook maar één ding: promoveren naar de eerste klasse, zodat de huidige C1 volgend seizoen in een goede competitie kan starten. Het betreft een hecht team, dat overigens eind april een trip zal gaan maken naar het Spaanse Malgrat de Mar.
Misschien dat de nieuwe tassen en shirts de jongens kunnen helpen bij het halen van die promotie!