Ook de D-pupillen werkten een toernooi af tijdens het vierde Heineken 4 x 4 boardingvoetbaltoernooi, dat plaatsvond op vrijdag 18 en zaterdag 19 juni. Hier deden twee teams van M.S.C.-Datell (D1 en D2) plus Alcides D1 en Ruinerwold D1 aan mee. In de strijd om de zogenaamde Mini Meppel Cup waren de pupillen van Ruinerwold de uiteindelijke winnaars.
Het was een ontzettend leuk toernooi, waarbij de onderlinge sfeer prima was en er zeer fanatiek gevoetbald werd. In het begin moesten de spelers behoorlijk aan de spelregels en de omstandigheden wennen. Dat doen ze uiteraard ook niet iedere dag, spelen op kunstgras op een miniveldje. Bovendien was vooral zaterdags de ondergrond behoorlijk nat door de regen die er die nacht was gevallen.
Tijdens de twee dagen durende competitie, waarbij de wedstrijden geleid werden door scheidsrechters Ezau Warkor en Eddy Gijzen, bleek dat Ruinerwold het beste en gevaarlijkste team had. Toch kon M.S.C.-Datell D2 ook behoorlijk meekomen. Dat bleek ook wel uit de eindstand. Ruinerwold eindigde dus als eerste met 13 punten, gevolgd door M.S.C.-Datell D2 met 12 punten, M.S.C.-Datell D1 met 10 punten en Alcides met helaas maar 0 punten. Alle wedstrijden werden aan elkaar gepraat door omroeper Bertus Roodhof. Dit deed hij op een leuke en spannende wijze. Jammer dat Alcides geen punten wist te behalen. Gezien het succes van het toernooi, zal er zeker een vervolg komen en hopelijk zal Alcides dan ook weer een team afvaardigen.