Met grote overmacht is M.S.C.-Datell F1 van het trainersduo Eric Folio en Danny Boland kampioen van de najaarscompetitie geworden. Als enige ploeg in de competitie bleef het ongeslagen en behaalde het team het maximum aantal punten. Bovendien mag ook het aantal doelpunten vóór niet onvermeld blijven, dat waren er namelijk maar liefst 89. Daarnaast mag uit de acht tegendoelpunten geconcludeerd worden, dat ook de verdediging uitstekend haar werk heeft gedaan. In een op het eerste gezicht zware poule met Urk F2, SC Rouveen F1 en Dwingeloo F1 kenden de pupillen van M.S.C. F1 geen problemen. De meeste wedstrijden in de tweede klasse werden met grote cijfers gewonnen. De ploeg is nu helemaal klaar voor de zeer belangrijke voorjaarscompetitie, waarbij het er dan echt om gaat.
De officiële huldiging vond plaats bij de De Brasserie in Meppel, aangezien de hierin gevestigde IJssalon Huberts namelijk shirtsponsor van M.S.C. F1 is. Nadat de trainers en ook de beide leiders Marcel Furda en Peter Huisman middels een bloemetje in het zonnetje waren gezet, was het de beurt aan de negen jongens van F1. Uit handen van Technisch Jeugdcoördinator Rob Kollen kregen zij allemaal een medaille overhandigd. De jongens waren apetrots en het feest kon voor hen helemaal losbarsten toen de sponsor het eten, bestaande uit patat met een kroket en appelmoes, ter tafel bracht.
M.S.C.-Datell dankt trainers Eric Folio en Danny Boland en leiders Marcel Furda en Peter Huisman voor de fantastische begeleiding die zij het team hebben gegeven en feliciteert de spelers van F1 (Carl Furda, Lars Padding, Steffan Kuiers, Mels Huisman, Bram Kooiker, Max Steendam, Victor van Saltbommel, Warner Bouwknegt en Sam Kamphuis) voor deze zeer knappe prestatie. De club wenst het team enorm veel succes toe bij de sportieve verrichtingen in de voorjaarscompetitie.