Op zaterdag 19 juni bezocht het kampioensteam M.S.C.-Datell F4 het Gelredome-stadion in Arnhem, de thuisbasis van eredivisionist Vitesse. Dit om het seizoen 2004/05 op een originele manier af te sluiten. Het was een groot succes.
De Vitesse Kids Club organiseert rondleidingen gericht op de jongste jeugd. De twee uur durende rondleiding voerde langs alle ruimten die men altijd al eens van binnen had willen zien. Zo maakten de luxe loges niet alleen bij de pupillen, maar ook bij de ouders en overige familieleden veel indruk. Ook de beroemde Promenade werd in zijn geheel afgewandeld. Het betreft hier één grote overdekte “straat” rondom het stadion van waaruit de toeschouwers de tribune kunnen bereiken. Overigens was de elf miljoen kilo zware grasmat deze zaterdag naar buiten gereden. De bezoekers mochten en konden bijna alles zien. Zo werden ook ruimten als de perszaal en de kleedkamers bezocht. Tenslotte mochten de voetballertjes van M.S.C.-Datell nog bordschieten. Degene die de bal door één van de gaten schoot, kreeg een sleutelhanger van Vitesse. Tijdens de rondleiding dienden de pupillen meerkeuzevragen te beantwoorden, die op zich niet zo moeilijk waren, als ze maar goed naar degene luisterden die de rondleiding deed.
Na de rondleiding kregen de spelers van F4 allen een tas met inhoud. Hierin zaten gesigneerde kaarten van alle eerste elftalspelers en stickers. Na een bezoek aan de naastgelegen McDonald’s gingen de spelers en begeleiders van F4 weer naar huis. Iedereen was zeer tevreden over de organisatie van de rondleiding en vond het een perfecte afsluiting van het seizoen.