MSC 1 speelt dan op het terrein van Sparta Nijkerk de finale voor promotie naar de Topklasse. De winnaar van het duel tussen het Haarlemse EDO en MSC promoveert naar het hoogste amateurniveau in Nederland! Na afloop, ongeacht de uitslag, wordt de eerste selectie onthaald in Meppel ( rond 18.15 uur! ) en gehuldigd bij ons clubhuis op Sportpark Ezinge. Dit volledig verzorgde feest ( drinken, eten en muziek ) wordt aangeboden door OPA ( Oud Papier Actie MSC )! Dus vriendinnen, ouders van eerste elftalspelers, supporters, MSC’ers, ga na afloop van de wedstrijd niet naar huis maar kom naar ons clubhuis op Ezinge!!!!

Wij, alle MSC’ers van jong tot oud, kunnen ons eerste elftal daarbij helpen door met z’n allen in Nijkerk aanwezig te zijn om ze aan te moedigen in deze belangrijke wedstrijd. Veel jeugdspelers kennen de meeste spelers al, omdat zij de afgelopen weken aanwezig zijn geweest bij de MSC Voetbal Academie waaraan het eerste elftal zich heeft verbonden.

Hierbij dus een oproep aan alle leiders en trainers om hun teamgenoten met hun vaders, moeders, vrienden en vriendinnen te vragen om ook mee te gaan naar Nijkerk en zo te laten zien dat wij massaal achter onze club staan! Trek je MSC-shirt aan, kleed je in wit-zwart, neem toeters, trommels, spandoeken mee en juich voor MSC! Vuurwerk (fakkels, rookpotten en ander vuurwerk) is NIET toegestaan!!!

Zoals jullie wellicht weten laat de Supportersvereniging MSC extra bussen rijden naar Nijkerk. Voor € 7.50 kunnen jullie mee! Vertrek om half één op de parkeerplaats bij MSC, terugkomst rond 18.00 uur! Probeer zoveel mogelijk spelers en familieleden mee te krijgen. Hoe meer des te beter. Laat zien wie MSC is door er een prachtige happening van maken.

Geef je op voor de bus door een email te sturen naar supporters@mscmeppel.nl.

De entree voor de wedstrijd bedraagt voor jeugd tot 16 jaar en 65+ 3 euro, volwassenen 6 euro.

MSC al meer dan honderd jaar Sportief en Spraakmakend

 

Wij rekenen op jullie steun!


Het bestuur van MSC