We gingen verzamelen om 10 uur bij de grote M waar je lekker kan eten en toen gingen we op pad naar het grote Steenwijk.In Steenwijk aangekomen moesten we even de weg zoeken maar we waren ruimschoots op tijd om ons goed voor te kunnen bereiden.Na ons te hebben omgekleed gingen we even een balletje trappen om warm te worden voor de wedstrijd.
Om 11 uur was het dan eindelijk zover !! weer voetballen , we begonnen net als onze eerdere wedstrijden fanatiek en stonden al snel met 0-3 voor , en omdat het zo makkelijk ging bij ons mocht onze tegenstander met 1 speler extra spelen en toen ging het iets beter bij onze tegenstander en scoorden ook zij een keer .
Het bleek nu dat het iets moeilijker was dan onze jongens hadden verwacht maar we konden de eerste helft met 1-4 gaan rusten.
De tweede helft waren we ook het betere team maar Olde Veste gaf goed tegenstand en zo was het een mooie wedstrijd om te zien ( voor de ouders en fans ) die weer trouw waren meegereisd om de boys van Msc aan te moedigen .
We konden nog een paar keer tegen scoren nadat het 2-4 was geworden en zo uitlopen naar 2-7 .Onze jongens waren weer zeer blij met deze overwinning en na een mooie strafschoppenserie konden we tevreden afreizen naar Meppel .

We blijven ook na de derde wedstrijd ongeslagen en staan nog steeds eerste in de competitie.

Nu woensdag weer lekker trainen en dan zaterdag de thuiswedstrijd spelen tegen Olympia F5.