De wedstrijd kwam op gang maar wat er ook gebeurde, er werd niet gescoord! De spanning begon te stijgen.  Heerenveen werd nerveuzer en nerveuzer. Hoewel het ging om een gedeelde eerste plek willen ze liefst ongeslagen kampioen worden.  Met 0-0 gingen de meiden de rust in. Ron, die de meiden dit seizoen fanatiek en met groot resultaat heeft getraind, gaf ze nog een flinke peptalk en de tweede helft begon. En toen, in de 10de minuut van de tweede helft, gebeurde het ongelofelijke: Myrthe scoorde!!! Moeders en vaders werden gek op de tribune en de meiden kregen vleugels.  Maar konden ze deze voorsprong behouden?  De spanning steeg tot onhoudbare hoogte toen de scheids riep: nog 1 minuut. En toen…. fluitsignaal einde wedstrijd!! Koploper verslagen! Gedeeld kampioen… !!!  De coach van Heerenveen liep knarsetandend van het veld. Maar voor de meiden van MSC: Welverdiend en fantastisch gedaan! Het was een bloedstollende wedstrijd die de hartslag van menig ouder heeft doen verhogen. En Ron: BEDANKT!!