Onder prachtige weersomstandigheden vertrokken de meiden van MC1 om 9.15 uur richting Vollenhove. Een aantal dames had de avond voorafgaand aan deze wedstrijd een feestje gehad (weinig slaap dus) en dat beloofde niet veel goeds. MSC had moeite om in de wedstrijd te komen. Er werd veel te afwachtend gevoetbald en de agressie ontbrak. Na een kleine 20 minuten voetballen zag een speler van VENO kans om de bal middels een mooie lob over de kansloze keeper Iris heen in het doel te werken met nog geen 10 minuten later doelpunt nummer 2 aangezien de verdediging een speler van de tegenstander geheel vrij voor doel liet staan: 2-0. Kort daarna was het wederom raak. Een schot op doel werd in eerste instantie nog door de MSC keeper gekeerd maar in de rebound zag VENO kans om toch nog in te schieten: 3-0. De tot dan toe prima keepende Iris ging even later in de fout waardoor de bal door rolde in het Meppeler doel: 4-0. Met deze stand werd de kleedkamer opgezocht. Direct na rust zag Sanne Huizing kans om een mooi doelpunt af te leveren waardoor er even wat hoop gloorde aan de horizon: 4-1. Maar deze hoop werd al snel weer de grond ingeboord doordat de immer vrijgelaten spelers van VENO nog kans zagen om 2 keer doel te treffen waardoor de eindstand werd bepaald op 6-1. Kijk voor meer foto’s op de website van MC1: http://home.hetnet.nl/~msc-mc1/