Voor de 2e keer in 1 week moest de strijd worden opgenomen tegen HZVV. Nadat afgelopen dinsdag beide teams een beker wedstrijd tegen elkaar speelden (2-1 winst voor HZVV) troffen de dames elkaar vandaag in competitie verband. En ook deze wedstrijd wisten de Hoogeveense meiden in winst om te zetten en de 3 punten mee naar huis te nemen en dat had MSC merendeels aan zichzelf te danken. In de eerste helft zagen we een futloos MSC. Met name het middenveld liet grote steken vallen en de hard werkende verdediging kon de gaten niet dichten. Eén van de helemaal vrijstaande dames van HZVV zag kans de bal middels een mooie lob over de kansloze Meppeler keeper heen in het doel te werken wat al na 8 minuten voetballen een 0-1 achterstand opleverde. Goed tien minuten later werd er op bijna identieke wijze nogmaals door HZVV gescoord. Ook nu was de keeper totaal kansloos en de 0-2 was een feit. Ook aan MSC kant waren er af en toe kansen maar die troffen allemaal net geen doel. Op slag van rust zag een geheel vrijstaande speler van HZVV kans om de bal goed in te schieten waardoor er met een 0-3 achterstand gerust werd. Na rust kwam MSC veel feller uit de kleedkamer. Er was meer druk op de bal en er werd bij vlagen goed gevoetbald. Maar de in de 1e helft opgelopen achterstand was niet meer weg te werken en de 1e thuisnederlaag was een feit. Volgende week wacht de uitwedstrijd bij VENO. Wanneer er vanaf het eerste fluitsignaal net zo gevoetbald wordt als in deze tweede helft dan zie ik die wedstrijd met vertrouwen tegemoet.

Voor meer foto’s van deze wedstrijd kun je een kijkje nemen op de eigen site van MC1: http://home.hetnet.nl/~msc-mc1/