Na een 1-0 achterstand door een treffer van Kenny van de Sluis, was het Jeroen Kleene die gelijkmaakte. FC Meppel bleef in de counter gevaarlijk en Van de Sluis was dichtbij een hernieuwde voorsprong voor FC Meppel, maar de aanvaller zag zijn schot via de paal weer het veld in stuiteren. MSC had op dat moment al vele kansen gemist. Tien minuten voor rust was het wel raak. Yves Heskamp zette goed door en vond bij de tweede paal Jos Fidom. Die was bij FC Meppel-aanvoerder Niels Dolstra weggelopen en liet doelman Jan Albert de Vries met de kop kansloos. Na rust bleef MSC een duidelijk overwicht houden. FC Meppel kreeg geen enkele kans meer, terwijl MSC via Bollen, Heskamp en Fidom gevaarlijk bleef. Het was uiteindelijk Stefan Bollen die 3-1 scoorde. Met zijn tweede treffer van de avond bepaalde Jos Fidom de eindstand op 4-1.
Het tweede duel om de Meppel Cup, die tussen SVN’69 en Alcides, eindigde in een duidelijke zege voor Alcides: 7-0. MSC behaalde uiteindelijk twaalf punten, Alcides 9 punten, FC Meppel 4 punten en SVN’69 0.