Aan het eind van het seizoen 2007/2008 kreeg MSC- Antaris te maken met het vertrek van drie zeer goede speelsters, die het hoger op wilden gaan proberen. Veerle Ulrich ging naar hoofdklasser HZVV, Michelle en Rachel Boekweg vertrokken naar hoofdklasser Be Quick’28. Nu zullen de drie dames in het seizoen 2010/2011 weer uitkomen voor MSC- Antaris, want Veerle Ulrich keerde dit seizoen alweer terug op het oude nest.

Michelle en Rachel die eerder uit kwamen voor mvv Alcides en M.S.C. Antaris, verlaten Be Quick’28 omdat ze graag weer op het fietsje naar de training willen en om weer te voetballen met hun vriendinnen. Toch verlaten de meiden Be Quick’28 met pijn in het hart, want ze hebben met zeer veel plezier bij de Zwolse club gespeeld, met een leuke en homogene ploeg.

Damescoördinator Edwin van der Windt is zeer blij dat de dames weer terug keren bij MSC-Antaris. ‘Zo kunnen we gaan werken aan de doelstelling om in het seizoen 2010/2011 een gooi te doen naar de titel in de tweede klasse. Het bestuur van MSC- Antaris wil er naar toe werken dat MSC een damesbolwerk in de regio Meppel wordt. Zo is voor de kerst het contract met trainer/coach Jan Mulder met een jaar verlengd, met een optie van nog een jaar. Dat Jan Mulder ook volgend jaar nog trainer is bij MSC- Antaris, heeft ook bij gedragen in de beslissing van Michelle en Rachel om terug te komen naar MSC-Antaris.’