De stilt ewordt zeker niet verklaard door de resultaten. Niet dat deze goed zijn. Met de helft van de voorjaarscompetitie achter de rug, staan de mannen van Arjan Bosschaart 5e. Van WIJC F2 werd duidelijk gewonnen, maar MSC F3, Staphorst F2, SVN F2 en OFW bleken te sterk.  Toch zijn trainers en supporters van F5 beretrots op de kanjers van F5. Het voetbal is goed en wordt steeds beter, maar ook worden onze jongens nooit weggespeeld door de zonder uitzondering fysiek veel sterkere tegenstanders.
Afgelopen zaterdag ging de reis naar Wilhelminaoord om het op te nemen tegen OFW F1. In de najaarscompetitie werd de F2 van de oranje-witten nog redelijk eenvoudig verslagen. Misschien zou het tegen de F1 ook wel lukken, zo was de hoop. Een tegenslag was het niet meespelen van laatste man Peter, die ziek in Meppel achter moest blijven. Julian nam zijn plek in en deed dat uitstekend. Hij werd prima geholpen door Romein en Jitze. Met z’n drieën traden ze de grote aanvallers van OFW onverschrokken tegemoet. Manouk, Mart en Benjamin liepen zich op het middenveld de longen uit het lijf. Terwijl Hidde in zijn eentje de strijd aanging met de OFW-defensie. Goed aangespeeld door Mart, Benjamin en Romein leverde dat twee prachtige treffers en nog een paar goede kansen op. Helaas bleef het bij de twee treffers van Hidde. Die waren namelijk lang niet genoeg voor een puntje, laat staan voor drie punten. OFW F1 wist keeper Daan, die zich dapper verweerde, liefst 9 keer te passeren.
9-2, dat lijkt toch aardig op weggespeeld worden zal de kritische lezer zeggen. Toch is dat niet waar. Heel OFW, van toeschouwers tot scheidsrechters en trainers, was het over eens. “In MSC F5 zit veel meer voetbal dan in OFW F1”, zo was dealgemene mening.  En dat klopt, beide doelpunten en de kansen kwamen voort uit goed opgezette aanvallen. Ook nemen de technische vaardigheden met de week toe. Kortom, ondanks de verliespartijen en de plek op de ranglijst leren de mannen van Arjan Bosschaart veel en worden niet alleen aal team steeds beter, maar worden ze ook stuk voor stuk beter voetballers.  Komt u zelf maar eens kijken!!!!