Voor de beker werd B1 ingedeeld bij de B1 teams van  Urk, Genenuiden en Flevoboys. Dit leek erg zwaar te gaan en dat werd het ook, 3 wedstrijden. O voor en 25 tegen.

Maar niet getreurd, per wedstrijd ging het al iets beter dus op de eerste competitie dag moest het gebeuren tegen Staphorst B1, een gelijkwaardige tegenstander…..dachten we.

Vanaf het beginsignaal bleek Staphorst fysiek sterker, ze combineerden beter en hun middenveld had duidelijk de overhand. De 0-3 ruststand was ook duidelijk verdiend.

In de rust werd er door trainer Gert nog geprobeerd iets recht te zetten, maar over de 2de helft kunnen we kort zijn; het loopt nog niet. Eindstand 0-10.

Volgende week uit naar Dalen, B1 gaat er gewoon weer voor

MSC: de Ruiter, Ruinen (Koldenhof), Mulder, Veenema, Huisman(Stegeman), Bijstra, Lefferts, Kreulen (Steendam), Timmerman, Nanuru, Berkenbosch.

PS; we zijn nog steeds op zoek naar een sponsor voor nieuwe tassen…………….