M.S.C. Anatris begon lekker fel aan de wedstrijd en kreeg in de 1e minuut al een beste kans. Uit een ingooi werd Veerle Ulrich bereikt, die door liep tot de achterlijn en toen voor gaf op Michelle Boekweg. Michelle haalde hard uit, maar helaas via onderkant lat ging de bal het veld weer in. Nog geen 5 minuten later scoorde Veerle Ulrich bijna uit een vrije trap, maar de zeer sterk keepende Natasja Takes tikte hem corner. Daarna was het Drachtster Boys die wat meer gingen drukken, en een paar beste kansen kreeg. Maar de spitsen van Drachtster Boys wisten hier niet echt goed mee om te gaan. Ook M.S.C. Antaris kreeg wat kansen, maar daar kwamen ze steeds de keepster van Drachtster Boys tegen. In de 27e minuut was het toch raak voor M.S.C. Antaris, had ze een minuut daarvoor nog een beste kans naast geschoten, nu was Michelle Boekweg wel trefzeker. Het was Veerle Ulrich die de bal veroverde op het middenveld, en drie dames uitspeelde en de bal toen breed speelde op Michelle Boekweg. Michelle schot de bal onderin de hoek, onhoudbaar voor de keepster. M.S.C. Antaris 1-0. Na de 1-0 zakte M.S.C. Antaris ver terug, het voetbal werd minder. Gelukkig floot de zeer zwak leidende scheidsrechter Valk voor de rust.
Na de rust was het vooral Drachtster Boys wat de lakens uit deelde, bij M.S.C. liep het voor geen meter meer. Achterin was de organisatie helemaal zoek, zo kwamen de dames van Drachtster Boys elke keer weer gevaarlijk door. Het was soms Grietje die M.S.C. Antaris op de been hield, of de niet doel gerichte spitsen van Drachtster Boys. M.S.C. Antaris kwam er nog maar af en toe aan te pas in de tweede helft, maar de kansen waren op één hand te tellen. Na 92 minuten floot scheidsrechter Valk af, en bleven de drie punten in Meppel. Voor Drachtster Boys heel zuur, want die hadden recht op meer. Maar het gaat nog steeds in het voetbal om doelpunten te maken, en dat deden de dames van Drachtster Boys niet. Voor M.S.C. Antaris staat er nog 1 wedstrijd op het programma, en wel op 17 mei tegen het vandaag gedegradeerde Noordscheschut.
Bij M.S.C. Antaris heeft Veerle Ulrich bekend gemaakt dat ze aan het einde van het seizoen M.S.C. zal verlaten, ze gaat de overstap maken naar Be Quick’28 uit Zwolle. M.S.C Antaris dames wensen haar daar veel succes toe.