Dames 1 van MSC-Antaris tegen de nummer laatst, Nieuw Buinen. Voor Nieuw Buinen is het doek al zo goed als gevallen, ze staan namelijk op -1. Eigenlijk wel jammer, want ze bestaan dit jaar met de dames afdeling 30 jaar. De uitwedstrijd had M.S.C. Antaris gewonnen met 7-2, dit was met heel veel moeite gepaard gegaan, Nieuw Buinen speelde zelfs met 9 dames toen. Vandaag speelde we met vier aanvallers, Michelle Boekweg had een vrije rol voorin. Achterin speelde we 1 op 1, want we gingen er vanuit dat Nieuw Buinen weinig aan aanvallen zou toe komen. M.S.C. Antaris zocht gelijk vanaf de aftrap de aanval, met gelijk al wat kansen. Na ongeveer 8 minuten werd Grietje ten Hoor aan de rechterkant aangespeeld, na een tegenstander uitgekapt te hebben, gaf zij de bal op Michelle Boekweg, en die knalde de bal binnen 1-0. Nog geen minuut later maakte Jolanda Kraal 2-0, na een prefect gegeven pass van Rachel Boekweg. Hierna werd M.S.C. Antaris dat goed speelde, steeds afgefloten omdat ze volgens de grensrechter van Nieuw Buinen steeds buitenspel zouden staan. Maar een ieder die een beetje verstand van voetballen had, kon zien dat hij er juist vaak naast zat, helaas nam de verder goed fluitende scheidsrechter Smid het vlagsignaal elke keer over. Toch was het in de 20 ste minuut weer raak. Michelle Boekweg onderschepte de bal en kon alleen op het doel van Nieuw Buinen af, 3-0. Na 2 minuten was het nu Jolanda Kraal die alleen op het doel van de tegenstander af ging, en ook zij scoorde beheerst, 4-0.
Na ongeveer 30 minuten kon Tineke Schutte aan de linker kant mooi opkomen, op ongeveer de achterlijn gaf ze de bal op de inkomende Michelle Boekweg. Michelle hoefde niet na te denken, en haalde lekker uit, 5-0. Even daar na was het weer raak. Veerle Ulrich speelde 3 dames uit en kon alleen op het doel van Nieuw Buinen af, en ronde netjes in de hoek af 6-0. Bij M.S.C. Antaris bleef elke aanval gevaarlijk, en de dames van Nieuw Buinen moest alles uit de kast halen om de scoren niet te hoog op te laten hopen. Ze kregen daar nog steeds hulp bij van hun grensrechter, triest hoe die man soms vlagde. 5 minuten voor de rust was het Rachel Boekweg, die uit een voorzet van haar zus Michelle, de 7-0 op het scorebord zette. Maar Michelle Boekweg scoorde zelf nog even de 8-0, door weer zelf alleen op de keepster af te gaan. Gelijk na de aftrap was het weer raak, Nanne Jans die goed opkwam, gaf een goede pass door het midden op Michelle Boekweg. Michelle wist daar wel raad mee, en ronde netjes af . M.S.C. Antaris ging dus rusten met een 9-0 voorsprong. In de tweede helft ging M.S.C. Antaris gewoon verder zo als ze geëindigd waren voor rust. Het was weer Michelle Boekweg die scoorde, dit maal uit een voorzet van Whitley Kruid. Ondanks de hoge scoren, bleef M.S.C Antaris voetballen, en creëerde ze volop kansen. Voor Nieuw Buinen was het alleen maar verdedigen, ze kwam haast niet over de middenlijn heen. Na ongeveer 15 minuten kreeg Michelle Boekweg op zo’n 25 meter de bal, zij bedacht zich niet en haalde flink uit, 11-0. Even later was het Whitley Kruid die Grietje ten Hoor alleen voor de keepster zette. Grietje wist hier wel raad mee, en maakte de 12-0. Twee minuten later was het weer de zelfde Grietje die de 13-0 maakte, door goed alleen door te gaan. Hierna nam M.S.C. Antaris wat gas terug, en zo kon Nieuw Buinen zo af en toe voor het M.S.C. doel verschijnen, maar echt gevaarlijk werd dit niet. Vijf minuten voor tijd was het Whitley Kruid die de eindstand op het scorebord zette. Ze maakte met een schitterende afstand schot de 14-0. Met deze overwinning zijn we zeer tevreden, je zou denken dat de weerstand minimaal was. Dit was echter niet zo, M.S.C. Antaris speelde gewoon goed, en tikte de tegenstander soms helemaal zoek. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Fc Ter Apel op het programma.