De scheidsrechter stond ons al op te wachten en vertelde ons waar we moesten omkleden en voetballen. De supporters probeerde de druk wat op te voeren en lieten alvast de zakdoekjes zien, ze zouden uit de zak komen als er vandaag niet meer als 10 gescoord zouden worden.

Trainer ging wat gespannen de wedstrijd in, maar met vertrouwen.

09:00 floot hij voor de aanvang van de wedstrijd en 10 seconde later kon hij weer fluiten. Stand 0-1. Met name de vrouwelijke supporters zagen het doelpunt vanuit de verte, want de koffie moest eerst worden opgedronken. De inmiddels bekende dubbele een-twee van Jefhta en Guido deed Guido alleen voor de keeper zette en dat betekend dus 0-1.

Lekkere start. MSC was een maatje te groot voor SVM. Dit is jammer voor beide teams.

Maar het is niet anders, we moeten gewoon tot aan de winterstop lekker blijven voetballen.

Toch nog even over het laatste doelpunt van de wedstrijd, Remco kwam langs de lijn of keeper Jurre nog even mee kon doen. Goed idee, Jefhta in het doel en Jurre als rechtsbuiten.

In de laatste minuut gebeurde het, na lekker veel overspelen kwam de bal bij Jurre op rechts.

Die bedacht zich niet en knalde met zijn linkerbeen de bal in de touwen. 0-14.

Doelpuntenmakers van vandaag Rens 4(rechtsback), Jefhta 3, Guido 2, Tristan 2, Remco 1(laatste man), Stefan 1 en Jurre 1. Wiradj en Daan scoorde niet, maar speelden een prima wedstrijd. Wiradj knalde hard op de lat en Daan net over en net naast.

Geen probleem, weer geen tegendoelpunt en dat is zeker net zo belangrijk.

Volgende week tegen SC Genemuiden thuis om 10:15 uur.