In een zonovergoten Hasselt waren het de spelers van MSC Antaris F6 die weer een prachtige wedstrijd lieten zien. Net als de week daarvoor, toen ze thuis moesten spelen tegen Olympia,  waren ze constant in de aanval.

Er werd goed gevoetbald, en de keeper van Olympia kreeg dan ook de nodige schoten om de oren. Het was Marc, die de eerste helft in de spits speelde, en die de openings treffer op prachtige wijze in schoot. Vele doelpunten volgde in een razend tempo. Mika deed dat op voortreffelijke wijze uit een vrije trap. Prachtig wat een bal.

Hajo, was ook flink op dreef. Hij had er zin aan, en dat was duidelijk te zien. Hajo was degene die zorgde voor de derde goal.

Gretig op de bal, minimaal last van de warmte, wat waren de jongens en meisje goed bezig. Veel vrij lopen, elkaar aanspelen, het liep gesmeerd.

Na een doelpunt zo vanuit het niets door Niek, gingen de spelers van MSC F6 de rust in met een 4-0 voorsprong.

 

Na een hele korte rust waarin het water rijkelijk vloeide werd er snel begonnen aan de tweede helft. Er werd niet veel geschoven in de verdeling op het veld, waren het niet dat Romee iets meer op spitspositie ging spelen. Met Jort nu in het doel, en Nick die de eerste helft buitengewoon keepwerk verrichte, er was 1 gevaarlijk schot van Olympia, ging men weer in de aanval.

En daar was weer Marc, die voor een doelpunt zorgde. 5-0 was een feit. Ja, ja, en ook in de tweede helft volgde er nog meer.

Jesse, zorgde voor 6-0, Marc, voor 7-0, Mika vanuit een corner 8-0, Hajo knalde de 9e en 10e er zuiver in, Max pikte het 11e doelpunt mee, en als laatste zorgde Niek voor een prachtige afsluiting van 12-0.

 

Ondanks het warme weer waren de jongens en Romee, er van overtuigd dat ze zouden kunnen winnen. Maar ja, het is natuurlijk altijd maar afwachten.

De meegereisde supporters waren ervan overtuigd dat ze weer een mooi staaltje voetbal hadden gezien.

 

Het feest was compleet. Chips was er van Romee. Zij had de week daarvoor haar 8 ste verjaardag gevierd. En als enige dame tussen al die jongens, was dat natuurlijk wel een feestje waard.

 

Jan Pierik.