Afgelopen week kwam er een eind aan een lang en raar seizoen voor JO15-1 en 2. Na een hoopvol begin werden al vrij snel vanwege corona alle wedstrijden verboden. Trainen mocht gelukkig nog wel echter trainden we eigenlijk zonder doel en niet wedstrijd gericht.

Er werden wel enkele (interne) onderlinge oefenwedstrijdjes georganiseerd maar ook dat verveelt snel. Ook vanuit MSC werden de spelers bezig gehouden middels bijvoorbeeld 4×4 toernooien.

Dit alles was natuurlijk verre van ideaal en de laatste weken kon je dan ook merken dat de motivatie minder werd. Desondanks was en bleef de trainingsopkomst erg goed, ook fijn voor de trainers.

Op het laatste moment in dit seizoen kwam de overheid met versoepelingen en opeens kwam de Regio Cup alsnog van de grond. Vanwege enkele mutaties en blessures werd besloten met JO15-2 een combinatie te maken. En zo konden een groot aantal spelers toch nog een echte wedstrijd spelen. Het waren leuke wedstrijden met wisselend succes.

De laatste weken werd ook al vaker samen getraind en dus werd besloten het seizoen samen af te sluiten. De trainers Gael Folio, Patrick en Wim van Keulen en leiders Richard Bijl en Redgi Jurgens hadden een aantal spelvormen klaar gezet maar eerst werd er gezamenlijk gegeten. De keuze tussen de MSC sponsoren New York pizza en McDonalds werd door de laatste “gewonnen” en dus zaten alle spelers aan diverse menu’s met cola of sinas. Dit alles leidde overigens wel tot een grote file voor de McDrive !

Na het eten konden de jongens vrij kiezen uit Voetbal doel gaten schieten, voetvolley en boarding voetbal. De opblaasbare boarding was erg populair en aan het eind probeerden de jongens niet alleen de ballen door de gaten in het doel te schieten, maar vooral ook de spelers, die zich achter de gaten opgesteld stonden, te raken.

Gelukkig speelde het fraaie weer goed mee en dus werd het een geslaagde afsluiting. Tot slot werden nog enkele mooie woorden uitgesproken en zo ging iedereen tevreden naar huis en was de voetbal vakantie begonnen.

Tot volgend seizoen !